Over Ons.

OSV’95 is een sportvereniging met circa 250 leden, die gymnastiek in al haar vormen en voor alle inwoners in Olst en omgeving aan wil bieden. Als naar een bepaalde vorm van bewegen vraag is, zal er alles aan gedaan worden het ook aan te kunnen bieden. Voor OSV’95 staat het plezier dat mensen beleven aan verantwoord bewegen centraal.

De lessen worden verzorgd door enthousiaste leiding. In deze haastige tijd is het goed om lekker ontspannen te sporten in een leuke groep. Iedereen weet dat sporten gezond is voor lijf en geest, maar om jezelf er toe te zetten om het ook werkelijk te gaan doen is iets anders. Eenmaal bezig kom je al snel tot de ontdekking dat het lekker is en je voelt je na een uurtje sporten weer helemaal fit. Kom dus gerust een keer langs bij een van de lessen en doe eens mee, ervaar hoe leuk onze lessen zijn!
Onze Gymnastiekvereniging is een jonge dynamische vereniging die is opgericht in maart 1995, en ontstaan is uit een fusie tussen de sportverenigingen DES en GVO. OSV’95 is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).

Tevens zijn wij sinds september 2006 een erkend leerbedrijf door Calibris. Dit betekent dat stagiaires van MBO opleidingen bij ons stage mogen lopen, en dat bij OSV’95 de kwaliteit van de leiding en begeleiding hoog is.

De lessen van OSV’95 worden dan ook verzorgd door gediplomeerde leiding.