Update maart 2021

27+ leden

Helaas is het binnensporten nog steeds niet toegestaan maar hebben wij ondertussen al wel kunnen starten met het geven van buitenlessen voor onze jeugd daar waar mogelijk. Echter voor leden vanaf 27 jaar is sporten in groepsverband nog helemaal niet mogelijk.
Wanneer er versoepelende Covid-19 maatregelen worden afgekondigd door het kabinet, zullen wij u hierover nader berichten.

Springgroepen

Onlangs zijn er al weer verscheidene jeugdlessen buiten van start gegaan. Ook onze springgroepen gaan weer beginnen.
Deze lessen zullen vanaf 10 maart iedere woensdag van 15.45 tot 16.30 uur plaatsvinden in de speeltuin aan de Enkweg (Olst Noord). Een wijziging van locatie is mogelijk dus houdt wekelijks Facebook/website in de gaten.

Extra jeugdles zaterdag

Voor onze jeugdleden (basisschool groep 3 t/m 17 jaar) is het mogelijk iedere zaterdagochtend van 11.00 uur tot 11.45 uur een extra les te volgen.
De lessen vallen binnen het bestaande contributie. De les zal in de buitenlucht, conform de Covid-19 maatregelen, worden gegeven.

Dat kan zowel in de vorm van een sport, spel, dans of als een bootcamp. Gezien dit een aanvulling is op het standaard sport programma zal onze leiding roulerend lesgeven.

Aanmelden kan op het email adres john.berendsen@hotmail.com, onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer (mobiel nummer).

Vervolgens voegen we je toe aan de WhatsApp groep voor deze extra les op zaterdag.
Aanmelden kan tot donderdagavond 19.00 uur voor de komende les van die zaterdag.